سبد خرید

فیلم و نرم افزارهای آموزشی کشاورزی، دام و طیور و آبزی پروری

روش دانلود: ارزان و فوری

روش ارسال دی وی دی: قیمت محصولات + 130 هزار تومان هزینه تکثیر، بسته بندی و پست پیشتاز

انواع کنسرو زیتون و تهیه کنسرو زیتون

کنسرو زیتون سبز

این کنسرو از میوه های نارس زیتون که دارای مادهی آلی بسیار تلخی است، تهیه می شود که اول باید تلخی این میوه با روش های خاصی گرفته شود .به تدریج که میوه رشد کامل خود را طی می نماید و به مرحله رسیدن، می رسد، رنگ آن از سبز تیره به رنگ سیاه (در برخی از ارقام ) تبدیل می شود که در این مرحله مواد تلخ آن به نام گلوکوزید الووپیکرین تقلیل یافته و طعم بد و تلخی آن تا حد زیادی از بین می رود .

عملیات کلی در مورد زیتون های سبز

زیتون سبز به میوه ای اطلاق می شود که به صورت سبز تهیه و عرضه می شود . این نوع زیتون برعکس زیتون های روغنی تک تک با دست بدون آنکه در اثر فشار دستیا انگشت صدمه دیده باشند چیده می شوند . زیتون را موقعی برداشت می کنند که رنگ سبز آن حفظ و گوشت آن بر اثر رسیدن نرم نشده باشد در طول فرآوری این نوع زیتون، عملیاتی به شرح زیر انجام می شود .


74,000 تومان148,000 تومان
کاملترین مجموعه آموزشی کاشت،داشت و برداشت زیتون


24,000 تومان48,000 تومان
فیلم های آموزش هرس درختان زیتون

تلخی زدایی از زیتون و از بین بردن مزه تلخ زیتون

پس از درجه بندی و جداسازی زیتون کنسروی اولین اقدام عملی برای کنسرو خیساندن برای مدتی در محلول سود سوزآور یا در پتاس به منظور زدودن طعم تلخ میوه است . طعم تلخ میوه به وسیله ماده گلوکوزید تلخی به نام الووپیکرین ایجاد می شود که این ماده به وسیله خوابانیدن میوه زیتون در محلول 2درصد سود به مدت 4 تا 12 ساعت و شستشوهای بعدی از بین می رود .

شستشوی زیتون

در این مرحله پس از تخلیه محلول سود بوسیله آبکش شستشو با آب انجام می شود و این عمل تا صاف شدن آب و رفع کدورت آن ادامه پیدا می کند . در انگلستان و کالیفرنیا، عملیات شستشو 24تا 48 ساعت با تعویض آب به فواصل3 تا 6 ساعت در روز و 12 ساعت در شب و در فرانسه یک دوره ی 12 ساعته برای شستشوی اول و یک دوره 24 ساعته به مدت 3تا 4 روز توصیه شده است.

اضافه کردن آب نمک به زیتون

افزودن آب نمک به غلظت 5 تا 6 درصد علاوه بر اینکه باعث می شود میکروارگانیسم های مضر ایجاد نشوند،کنسرو به کیفیت مطلوب خود می رسد .

کنسرو زیتون سیاه

سیاه شدن رنگ میوه زیتون از علائم بارز رسیدن میوه است که در این مرحله، علاوه بر اینکه روغن آن به طور تصاعدی بالا می رود، ارزش غذایی آن نیز کامل می شود و در این حالت میزان تلخی آن تا حدودی از بین رفته و به حداقل میزان خود می رسد . برای تهیه این نوع کنسرو معمولا از زیتون هایی استفاده می کنند که خواص روغنی و کنسروی را با هم داشته باشند . کنسرو زیتون سیاه را با روش های زیر تهیه می نمایند:

1- زیتون سیاه طبیعی را با نمک خشک یا آب نمک نگهداری می کنند .

 2- زیتون سیاه را با میکروارگانیسم های غیر هوازی (در شیشه یا پلاسیتک) نگهداری می کنند .

 3- زیتون سیاه را در تخمیر اسید لاکتیک کنسرو می کنند .

کنسرو زیتون پرورده

این نوع کنسرو در ایران، به میزان بسیار محدود تولید می شود . در حال حاضر مصرف آن جنبه لوکس و محلی داشته و به علت هزینه بالا، تهیه و تولید آن نسبت به سایر انواع کنسروهای زیتون کم می باشد . برای تهیه این نوع کنسرو، ابتدا هسته کنسرو سبز را از آن جدا می نمایند.گوشت میوه را با مغز گردو می سایند، آب انار ترش و کمی سیر یا پیاز و نمک و بعضی سبزیجات معطر به آن اضافه می کنند . به این ترتیب چاشنی لذیذی از آن درست می کنند. به طور کلی اصول تهیه کنسرو در دنیا تقریبایکسان بوده و گفته می شود که در دنیا با وجود صنعتی شدن تهیه کنسرو زیتون، هنوز هم زیتون خوراکی را با فرمول های خانگی سنتی تهیه و نگهداری می کنند. 

محصولات آموزشی مرتبط با باغبانی


24,000 تومان48,000 تومان
فیلم آموزش ساخت تراریوم

54,000 تومان108,000 تومان
مجموعه کامل آموزش مرکبات

54,000 تومان108,000 تومان
کاملترین مجموعه آموزشی کاشت و داشت و برداشت گردو

15,000 تومان30,000 تومان
فیلم آموزش كاشت و باغبانی فندق

5,000 تومان10,000 تومان
کمبود و بیش بود عناصر غذایی پرمصرف در گیاهان باغی

5,000 تومان10,000 تومان
نرم افزار آموزشی استفاده از عناصر کم مصرف در کشاورزی

54,000 تومان108,000 تومان
پکیج آموزش کامل پیوند درختان انگور ( در موبایل هم اجرا می شود )

54,000 تومان108,000 تومان
پکیج آموزش کامل صنوبر کاری - زراعت چوب ( در موبایل هم اجرا می شود)

15,000 تومان30,000 تومان
فیلم آموزش مراقبت و نگهداری از درختان سیب پاکوتاه

94,000 تومان188,000 تومان
کاملترین مجموعه آموزش کاشت، داشت و برداشت پسته و مدیریت باغ پسته

74,000 تومان148,000 تومان
آموزش پرورش قارچ خوراکی، کشت قارچ دکمه ای و کشت قارچ صدفی

54,000 تومان108,000 تومان
مجموعه آموزشی کاشت، داشت و برداشت گل محمدی و گلاب گیری

24,000 تومان48,000 تومان
فیلم آموزش تهیه کشمش

9,000 تومان18,000 تومان
فیلم آموزش کاشت، داشت و برداشت خرما

5,000 تومان10,000 تومان
نرم افزار آموزش کاشت، داشت و برداشت خرما

54,000 تومان108,000 تومان
پکیج آموزش کاشت، داشت و برداشت بادام

9,000 تومان18,000 تومان
مجموعه آموزش نهال کاری و درخت کاری

24,000 تومان48,000 تومان
فیلم های آموزش هرس درختان زیتون

5,000 تومان10,000 تومان
فیلم آموزش هرس درختان انگور

74,000 تومان148,000 تومان
کاملترین مجموعه آموزشی کاشت،داشت و برداشت زیتون

74,000 تومان148,000 تومان
پکیج آموزش کامل کاشت، داشت و برداشت انار

54,000 تومان108,000 تومان
آموزش کاشت سیب

5,000 تومان10,000 تومان
فیلم آموزش احداث و احیای تاکستان دیم

19,000 تومان38,000 تومان
فیلم آموزش تکنیک های پیوندزنی

5,000 تومان10,000 تومان
نرم افزار آموزش کشت انگور

5,000 تومان10,000 تومان
نرم افزار آموزش کشت مرکبات

5,000 تومان10,000 تومان
فیلم آموزش هرس مرکبات

34,000 تومان68,000 تومان
پکیج آموزش هرس درختان سیب

9,000 تومان18,000 تومان
فیلم آموزش کاشت درختان مثمر

5,000 تومان10,000 تومان
فیلم آموزش برداشت، نگهداری، درجه بندی و بسته بندی مرکبات

34,000 تومان68,000 تومان
مجموعه آموزشی کشت خربزه در مزرعه و گلخانه

54,000 تومان108,000 تومان
مجموعه آموزش دیم کاری

34,000 تومان68,000 تومان
نرم افزار آموزشی نکات فنی پرورش و نگهداری گل و گیاهان زینتی

34,000 تومان68,000 تومان
نرم افزار آموزشی دنیای شگفت انگیز کاکتوسها

5,000 تومان10,000 تومان
نرم افزار آموزشی پرورش و نگهداری گل و گیاهان آپارتمانی

5,000 تومان10,000 تومان
نرم افزار آموزشی پرورش و نگهداری گلهای فصلی - نشائی

34,000 تومان68,000 تومان
نرم افزار آموزشی مدیریت چمن

54,000 تومان108,000 تومان
پکیج آموزش کامل پیوند درختان گردو

34,000 تومان68,000 تومان
آموزش کاشت، داشت و برداشت زرشک

34,000 تومان68,000 تومان
پکیج آموزش کاشت، داشت و برداشت هندوانه