سبد خرید

فیلم و نرم افزارهای آموزشی کشاورزی، دام و طیور و آبزی پروری

روش دانلود: ارزان و فوری

روش ارسال دی وی دی: قیمت محصولات + 130 هزار تومان هزینه تکثیر، بسته بندی و پست پیشتاز

جیره غذایی جوجه مرغ در مرغداری

حدود ۶۵-۶۰ درصد هزینه های جاری یک مرغداری گوشتی را جیره غذایی تشکیل می دهد، بنابراین مرغداران باید سعی نمایند از جیره هایی استفاده نمایند که ضمن تأمین کلیه مواد غذایی مورد نیاز گله اقتصادی ترین جیره نیز باشد.

جیره غذایی جوجه ها باید دارای خصوصیات زیر باشد:

با افزایش وزن گله نیازهای آنها مرتباً تغییر می یابد و تغییر جیره غذایی باید بر اساس میانگین وزن گله صورت گیرد و هر چه تنوع جیره ها بیشتر باشد، نتیجه مطلوب تری حاصل می گردد به طور کلی دو شیوه برای استفاده از جیره های مختلف غذایی در طول دوره پرورش به شرح ذیل پیشنهاد می گردد:

میزان نور و برنامه نوری برای جوجه و مرغداری

در روزهای اول پرورش جوجه نیاز به نور بیشتری است و هر چه سن و در نتیجه وزن جوجه ها افزایش یابد باید از میزان شدت نور کاسته شود به طوری که تا ۵ روزگی برای هر متر مربع سالن 5 وات ( معادل ۶۰ لوکس ) از ۶ تا ۲۰ روزگی ۳ وات ( معادل ۳۶ لوکس ) و بعد از آن تا پایان دوره ۱ وات ( معادل ۱۲ لوکس ) نور محاسبه شود. معمولاً مرغداران فکر می کنند نور بیشتر برای پرورش جوجه مناسب تر است. در حالی که نور زیاد باعث تحرک بیشتر جوجه و هدر دادن انرژی و افزایش ضریب تبدیل غذایی می گردد.

دانخوری و آبخوری در مرغداری

برای دانخوری و آبخوری ها در مرغداری باید نکات زیر را رعایت کرد:

1 - فاصه بین هر دانخوری با آبخوری کناریش نباید بیشتر از ۱/۵ متر ( یک و نیم متر ) باشد.

2- حرارت آب حدود 17 - 25 درجه سانتی گراد باشد.

تهیه جوجه یک روزه برای مرغداری

اهمیت کیفیت جوجه یک روزه از آن جاست که مرغدار برای موفقیت باید پتانسیل ها و ظرفیت های لازم را در اختیار داشته باشد و به کمک حسن مدیریت این پتانسیل ها و قوه ها را به فعل و عمل تبدیل کند. چنانچه جوجه یک روزه کیفیت لازم را نداشته باشد، از دست مدیریت خوب هم کاری ساخته نیست.

مرغداری و ساختمان و تأسیسات مرغداری

در زمینه پرورش جوجه گوشتی کتاب ها و رسالات متعددی به چاپ رسیده است اما هنوز جای نوشته ای جامع و متکی بر نکات عملی و مفید که تمام مراحل پرورش را در برگرفته باشد و بتواند ارتباط مؤثری با جامعه مرغدار برقرار نماید خالی است. هدف پکیج آموزش مرغ تخم گذار و پکیج آموزش مرغ گوشتی پر کردن خلاء مذکور بوده و در آن آموزش عملی نکات مفید و پرهیز از تفصیل در نکات نظری و تئوریک و ارائه مطالب به شیوه ای گام به گام از جوجه یک روزه تا مرغ قابل فروش آورده شده و سعی شده است که مطالب با لحن آمرانه و دستوری القا نشود بلکه به دلایل مؤید آن هم پرداخته شود تا در ذهن مرغدار اهمیت و ضرورت هر دستورالعمل روشن گردد و در نتیجه رغبت بیشتری برای اهتمام و جدیت در عملی کردن آنها ایجاد شود.

تاریخچه پرورش گوسفند و بز در ایران و اهمیت پرورش گوسفند و بز

تاریخ پرورش گوسفند و بز در ایران به گذشته های دور می رسد. به دلایل اکولوژیکی، محیطی و اجتماعی - اقتصادی، گله داری از مشاغل مهم و اصلی ساکنین فلات ایران بوده است. از آ ن جائی که برخی از پیامبران عظیم الشأن به حرفه چوپانی مشغول بودند، این شغل جنبه تقدس و مذهبی پیدا نموده است. در کتاب اوستا از گوسفند به عنوان حیوان سودمند نامبرده شده است.

پرواربندی بره و گوسفند و انواع روش های پرواربندی در ایران

پرواربندی دام به حرفه و فنی از دامداری اطلاق می گردد، که درآن با تنظیم یک جیره غذایی متناسب و متوازن در طی یک دوره زمانی مشخص، استعداد و توان تولید گوشت در دام بروز می کند. بعبارتی پرواربندی دام به معنی چاق کردن دام های لاغر (خصوصاً نژادی گوشتی) تا توان تولید نهایی دام برای تولید عضله است. اصولاً دامداری حرفه ای، ایجاب می نماید تا برای کسب حداکثر مطلوبیت اقتصادی( سود )، که هدف تولید کننده است، از نهایت پتانسیل و توان دام جهت تولید استفاده شود.

شرایط اصلی خرید گوسفند و تشکیل گله گوسفند

پس از اینکه با توجه به امکانات شخصی و شرایطی که قبلا در مطلب مربوط به پرورش گوسفند داشتی و روش ها و شرایط پرورش گوسفند داشتی گفتیم، تصمیم گرفتید که چه نژادی را برای چه منظوری نگهداری کنید برای خرید گوسفند باید مطالب و شرایط زیر را که اختصاراً شرح داده می شود در نظر بگیرید:

نژاد گوسفند پرواری و بهترین نژادهای گوسفند گوشتی بومی ایران

پرواربند با انتخاب نژاد گوشتی یا نژادی که توان پرواری بهتری نسبت به سایر نژادهای موجود موجود در منطقه خود دارد، می تواند تا حدود زیادی سود دوره پرواربندی خود را تضمین نماید. هر چند در کشور ما گوسفند گوشتی نظیر آنچه در کشورهای پیشرفته موجود است، وجود ندارد و کارهای مرتبط با بهبود و اصلاح نژاد گوسفندان موجود در جهت ارتقاء کمی و کیفی گوشت آن ها به دلایل مختلف از جمله غالب بودن نظام سنتی تولید و فقدان تشکل ها و انجمن های اصلاح نژادی انجام نشده است.

نژادهای گوسفندان بومی ایران

گله داری در ایران توسط عشایر پایه گذاری و به تدریج در میان روستاییان به صورت پرورش گوسفند و بز مرسوم شده است. در طول تاریخ غالب پرور ش دهندگان نیازهای غذایی، پوشاکی و سکونتی خود را از تولیدات گوسفند و بز تامین نموده و انتظار عاطفی و اقتصادی آنان از گله داری عمدتاً در جهت رفع کلیه نیازهای زندگی شبانی و روستایی بوده است، لذا انواع گوسفند و بز به صورت چند منظوره پرورش داده می شود.

پرورش گوسفند داشتی و روش ها و شرایط پرورش گوسفند داشتی

از لحاظ نوع تولیدات و انتظاری که از پرورش گوسفند می رود، گوسفندداری دو نوع می باشد:

1-  پرورش گوسفند داشتی

2- پرواربندی

محصولات آموزشی مرتبط با دام و طیور


5,000 تومان6,000 تومان
فیلم های آموزش مدیریت گاوداری صنعتی

5,000 تومان6,000 تومان
فیلم آموزشی آشنایی با ماشین جوجه کشی

54,000 تومان55,000 تومان
فیلم های آموزش پرورش زنبور عسل

34,000 تومان35,000 تومان
فیلم های آموزش بیماریهای زنبور عسل

134,000 تومان135,000 تومان
فیلم آموزش بهبود تغذیه دام

24,000 تومان25,000 تومان
پکیج آموزش بهبود کیفیت و بهداشت شیر

5,000 تومان6,000 تومان
نرم افزار آموزش پرورش زنبور عسل

94,000 تومان95,000 تومان
کاملترین مجموعه آموزش پرورش گاو شیری و گوساله شیری

54,000 تومان55,000 تومان
کاملترین مجموعه آموزشی پرورش گوسفند

74,000 تومان75,000 تومان
جامع ترین و کامل ترین آموزش پرورش مرغ گوشتی

74,000 تومان75,000 تومان
جامع ترین و کامل ترین آموزش پرورش مرغ تخم گذار

34,000 تومان35,000 تومان
مجموعه آموزش پرورش شترمرغ

54,000 تومان55,000 تومان
مجموعه آموزشی پرورش بوقلمون گوشتی

54,000 تومان55,000 تومان
مجموعه آموزشی پرورش گاومیش

54,000 تومان55,000 تومان
مجموعه آموزش پرورش کرم ابریشم

24,000 تومان25,000 تومان
مجموعه آموزشی پرورش بلدرچین

24,000 تومان25,000 تومان
مجموعه آموزشی پرورش کبک و قرقاول

54,000 تومان55,000 تومان
مجموعه آموزشی پرورش و نگهداری اسب

24,000 تومان25,000 تومان
مجموعه آموزشی پرورش بز

24,000 تومان25,000 تومان
مجموعه آموزشی پرورش شتر