فیلم و نرم افزارهای آموزشی کشاورزی، دام و طیور و آبزی پروری
روش دانلود: ارزان و فوری
روش ارسال دی وی دی: قیمت محصولات + 130 هزار تومان هزینه تکثیر، بسته بندی و پست پیشتاز
شهد یا نکتار، شربت رقیقی است که به وسیله سلول های مخصوصی به نام سلول های شهدزا ترشح می شود، این سلول ها در قاعده گلبرگ ها قرار گرفته ولی ممکن است در سایر قسمت های گیاه حتی در روی دمبرگ و برگ گیاهان نیز وجود داشته باشد. در صورت اخیر، آن را سلول های شهدزای خارج از گل می نامند. برای ترشح شهد سلول های شهدزا باید آب فراوانی جذب و آن را همراه با مواد قندی و سایر ترکیبات شهد از جدار نازک خود خارج کنند. شهد گیاهان پس از ترشح در اثر تبخیر غلیظ شده و به علت اختلاف فشار اسمزی که با مایع داخلی سلول های شهدزا پیدا کند، ترشح بیشتر شهد را باعث می شود.
در این مقاله بطور خلاصه در مورد پرورش ملکه های مادری زنبور عسل صحبت می کنیم.
ملکه مادر زنبور عسل و یا ملکه ای که از آن برای تولید ملکه زنبور عسل، تخم گیری می شود، باید از کلنی های آرام و ترجیحاً از کلنی هائی باشند که ملکه های حاصله از آن ها تخم ریزی مرتب و فشرده دارند و بدون سلولهای خالی فراوان می باشند. کلنی پرورش ملکه زنبور عسل باید حتماً سالم باشد زیرا هر نوع بیماری زنبوران بالغ بر روی زنبوران پرستار تاثیر می گذارد.
ژله رویال یا شاه انگبین ماده ای است خامه ای شکل، غلیظ، به رنگ سفید شیری با مزه و بوی خاص که حاصل ترشحات غدد زیر حلقی در سر زنبوران کارگر پرستار جوان در سن ۳ تا ۱۲ روزگی می باشد. این ماده بعنوان غذای ملکه در تمام طول عمر می باشد. این ماده مخلوطی از ترشحات غدد هیپوفارینژیال (شیری ) و ماندیبولار ( آرواره ای ) موجود در سر زنبورعسل می باشد .
- وجود ملکه های مادری ممتاز.
- انتخاب صحیح سن لاروی که ملکه از آن پرورش می یابد.
- حضور تعداد زیادی زنبورهای کارگر جوان.