فیلم و نرم افزارهای آموزشی کشاورزی، دام و طیور و آبزی پروری
روش دانلود: ارزان و فوری
روش ارسال دی وی دی: قیمت محصولات + 130 هزار تومان هزینه تکثیر، بسته بندی و پست پیشتاز
پس از آماده شدن کود آنرا به داخل سالن انتقال داده و روی سطح هر ردیف به ضخامت 15 سانتی متر کود را گسترده و سطح آنرا کاملا مسطح می نمایند و این عمل را بایستی خیلی به سرعت و بدون آنکه کود حرارت خود را از دست بدهد انجام داد. پس از تکمیل و انجام کار کلیه درها و منافذ را بسته و مدت چهار روز کود را به حال خود واگذار کنید تا درجه حرارت کود و محیط اتاق بالا برود و حدود 54 تا 60 درجه برسد و این حرارت به مدت 30 -48 ساعت ثابت باقی بماند، بعد از آن درجه حرارت کود پائین آمده و به 54 درجه می رسد. این عمل را عرق کردن محیط کشت می نامند در حقیقت در این حرارت قسمت اعظم از محیط در اثر حرارت زیاد ضد عفونی شده و لارو حشرات و غیره از بین می روند.
بهترین موقع برای پرورش قارچ در خانه بین ماه های مهر تا آذر است ولی چنانچه امکانات تهویه هوا و متعادل نمودن درجه حرارت محیط محل پرورش وجود داشته باشد می توان قارچ را در ماه های دیگر سال نیز پرورش داد.
بطور کلی طرز پرورش قارچ مخصوص به خود آنست و می توان آنرا در محیط تاریک پرورش داد و بجز نور مستقیم آفتاب، هر مقدار نور را تحمل می کند. در هر صورت در محل پرورش قارچ علاوه بر آنکه، بایستی تهویه هوا به خوبی انجام گیرد، درجه هوای محیط پرورش نیز باید بین 15 - 10 درجه نگهداری شود. علاوه بر این محل پرورش بایستی کاملا تمیز، قابل شستشو و فاقد درز یا محلی برای پرورش باکتری ها، حشرات و قارچ های مضر باشد.
هرس باردهی به هرسی اطلاق می شود که در درختان بارور برای تبدیل جوانه های چوب به جوانه های زایشی و افزایش جوانه های گل انجام می شود.
در درختان سیب، میوه از جوانه های مرکب که عمدتاً در انتهای لامبوردها یا براندی های تاجدار قرار دارند، تشکیل می شود. به دلیل اینکه جوانه های گل در درختان سیب روی شاخه های دو ساله و مسن تر تشکیل می شود، بنابراین، باید درختان سیب را سبک تر هرس کنیم.
این هرس در چند سال اول روی نهال های کاشته به منظور ایجاد فرم مناسب برای دریافت نور و هوا و آسانی عملیات اجرایی در طول مرحله داشت و برداشت انجام می گیرد.
در مورد درختان سیب چند نوع هرس فرم وجود دارد که مهمترین آنها فرم جامی است که خود بر دو نوع است ، فرم جامی با مرکز باز و فرم جامی محوردار.
در سال های اول بعد از کاشت درختان میوه، تمرکز هرس باید بر روی انتخاب شاخه های اصلی و اسکلت و فرم درخت باشد، همچنین رشد رویشی درخت در این دوره باید زیاد باشد، تا فضای در نظر گرفته شده برای درختان سریعا پر شده و سطح باروری به حد مطلوب برسد. در این دوره از زیاده روی در هرس باید اجتناب کرده و فقط هرس ضروری انجام داد. میوه ها و نقاط رویشی درخت برای دریافت مواد کربوهیدراته تولیدی برگ ها با هم در رقابت هستند.
۱- حذف شاخه های مزاحم، خشک شده، آفت زده ، مریض و شکسته جهت حفظ و تامین سلامت گیاه.
۲- ایجاد شرایط مناسب جهت ورود نور و هوا به داخل تاج و خلوت ساختن نقاط شلوغ و متراکم آن به منظور ایجاد امکان تولید محصول بیشتر و مرغوبتر.
هرس یا تربیت درخت انار به کلیه عملیات حذف سرشاخه ها، پاجوش ها، نر ک ها وشاخه های خشک و اضافی به منظور شکل دادن، افزایش کمیت و کیفیت تولید و ایجاد تعادل بین قسمت های هوایی درخت و ریشه اطلاق می گردد. انجام هرس درختان به منظور تولید و حفظ شاخه های میوه دهنده، افزایش نفوذ نور خورشید به مرکز درخت، کمک به رشد گیاه و تولید میوه با توجه به فواصل و فضای درخت، ایجاد توازن بین تاج و ریشه درخت، حذف شاخه های پا یینی در تماس با خاک انجام می شود. هرس در تربیت درختان و نگهداری انارستان اهمیت زیادی دارد؛ زیرا درخت انار، پاچوش های فراوان تولید می کند که اگر هرس نشود، درخت ها و بوته های پرپشت و انبوهی باغ را فرا می گیرد، بدون اینکه بهره ای عاید باغدار گردد.
با توجه به شرایط آب و هوایی حاکم بر کشور ناشی از تغییر اقلیم و ادامه روند خشکسالی، توصیه می شود در با غ های انار نسبت به احداث استخر ذخیره ی آب اقدام شود و آب تا محل استقرار درختان با لوله منتقل شود. رو ش های رایج آبیاری در با غ های انار به شرح ذیل می باشد:
موقع پیوند زدن زمانی است که گیاه در دوره فعالیت، یعنی شیره نباتی در جریان باشد. بنابراین از نظر علمی در هر موقع از سال به استثنای موقعی که گیاه در دوره استراحت به سر می برد و شیره نباتی راکد گردیده می توان عمل پیوند را انجام داد. این نظریه در عمل با اشکالاتی به شرح ذیل مواجه می گردد که عملا زمان پیوند زدن را محدود می کند:
1- مقدار زیاد شیره نباتی مانع ایجاد تماس بین پیوندک و پایه در ناحیه لایه زاینده و جوش خوردن آنها با یکدیگر می شود و به اصطلاح باغبانان پیوندک در شیره نباتی خفه می گردد.
درخت انار را می توان به وسیله ی بذر، خوابانیدن، پاجوش، قلمه، نهال ( قلمه ی ریشه دار )، پیوند و کشت بافت تکثیر نمود که روش تهیه ی نهال از سایر روش ها آسانتر و رشدش سریع تر بوده و در حال حاضر بهترین، رایج ترین و اقتصادی ترین روش ازدیاد انار می باشد. یکی از اصول اساسی برای تکثیر درختان از جمله درخت انار، داشتن باغ های مادری و یا منابع اولیه ی اصیل و سالم برای تهیه ی قلمه، پیوندک و. .. می باشد.